Naar een recept van Gena van Choosing Raw. Deze spread is heerlijk op brood of als dip- of saladesaus! Op basis van zonnebloempitten, met veel dille. Dit is spelt toast van mijn moeder, belegd met komkommer en de dille spread...Een heerlijk luchtig broodbeleg en een traktatie op een troosteloze dag :-) Wat zeg ik? Dit is altijd een traktatie!
maandag 30 augustus 2010
Zelfgemaakte dille spread
Naar een recept van Gena van Choosing Raw. Deze spread is heerlijk op brood of als dip- of saladesaus! Op basis van zonnebloempitten, met veel dille. Dit is spelt toast van mijn moeder, belegd met komkommer en de dille spread...Een heerlijk luchtig broodbeleg en een traktatie op een troosteloze dag :-) Wat zeg ik? Dit is altijd een traktatie!
Labels:
Choosing Raw
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.