De basis bloemkoolsoep (ui en bloemkool koken in bouillon en dan pureren) giet je over wat fijn gesneden Paksoi. Flinke scheut extra virgin olijfolie en vers gemalen peper en zout naar smaak. Et voila! Daarbij wat vers spelt/rogge brood met (geurloze) kokosboter. Simpel en doeltreffend! That's how I like it :-)
maandag 5 september 2011
Bloemkool & Paksoi-soep
Ik ben een groot fan van "creamy white" bloemkoolsoep. Zo chique om te zien en zo zacht van smaak...Hmm! De vorige keer dat ik dat maakte had ik er wat haverroom door gedaan en dat was een hit. En toch, ik wilde de soep ook eens wat hartiger maken en met wat meer crunch proberen. Missie geslaagd!

De basis bloemkoolsoep (ui en bloemkool koken in bouillon en dan pureren) giet je over wat fijn gesneden Paksoi. Flinke scheut extra virgin olijfolie en vers gemalen peper en zout naar smaak. Et voila! Daarbij wat vers spelt/rogge brood met (geurloze) kokosboter. Simpel en doeltreffend! That's how I like it :-)
De basis bloemkoolsoep (ui en bloemkool koken in bouillon en dan pureren) giet je over wat fijn gesneden Paksoi. Flinke scheut extra virgin olijfolie en vers gemalen peper en zout naar smaak. Et voila! Daarbij wat vers spelt/rogge brood met (geurloze) kokosboter. Simpel en doeltreffend! That's how I like it :-)
Labels:
Bloemkool en Paksoi soep
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.