zondag 25 april 2010

Ik wil de lente eten!

In het kader van goed voor mezelf zorgen ben ik begonnen nog bewuster te koken en te eten.
Op deze zondag heb ik wat geƫxperimenteerd met wat ik nog in mijn voorraad kast en de koelkast had en dit is wat eruit kwam:

Een lauwwarme salade van gekookte granen (een zeer gezonde mix!), broccoli, paprika en knapperig gebakken seitan als vleesvervanger. Veel peterselie erover voor extra smaak en een scheut rijstazijn en sojasaus. Beetje zout en peper, that's it.



De salade die ik er nog bij had was een mix van diverse slasoorten, lente uitje, verse kiemen (waaronder alfalfa), walnoot, en hele goede biologische olijfolie en mijn favoriete frambozenazijn. Dit was zo smaakvol dat er zelfs geen zout en peper over hoefde.



Het toetje was te lekker om nog snel een foto te maken haha, het was een frambozen smoothie met sojamelk uit de blender. Het lijkt echt alsof ik goed bezig ben, toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.